Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Ev Giyim Kombinleri

Rahatlığın Adresi: Ev Giyim Kombinleri

Evlerimiz hem en özel hem de konfor alanımız. Bu yüzden ev giyimi diye tabir ettiğimiz ayrı bir tekstil alanı var. Ev giyimi içine pijamalar, hırkalar, terlikler, eşofmanlar vb. evde giydiğimiz her şey dâhil oluyor.

Geçtiğimiz aylarda evde izolasyon günlerinde ev giyimi daha da ön plana çıktı. Rahatlığımızın tek adresi eve özel ayrı giyim nasıl olur, en iyi ev kıyafetleri nelerdir, bize neler iyi gelir üzerine önerilerimizi sıralayalım.

Pijama

Ev giyimi denilince akla hemen rengârenk ve desenli pijama takımları geliyor. Kiminin sadece uyurken tercih ettiği kiminin bir yaşam biçimi haline getirdiği pijamaları, yazın daha ince şort ve gömlekten oluşan parçalar olarak, kışın da kapüşonlu ve uzun alt takım şeklinde seçerseniz evde rahatlığı yakalamış olursunuz. Yazın gecelerin de sıcak olması ile kadınlar için gecelik alternatifi de doğuyor. Kullanım kolaylığı ve rahat olması sayesinde sıkça tercih ediliyor.

Sabahlık

Sabahlık yataktaki vücut ısısıyla kalktıktan sonraki vücut ısısınız dengelemek için giyiliyor. Bunun yerine çoğu zaman hırka da tercih ediliyor. Evde yaşamın sürdüğü günlerde sabahlığın kumaşı mevsimine göre değişiyor.

Tayt veya Şort

Gündüzleri evdeyseniz ve hareket halindeyseniz tayt veya şort giyebilirsiniz. Bu iki parça özellikle spor yapanlara büyük kolaylık sağlıyor. Basic bir tişörtle oluşturulan kombin evde hem rahatlık hem de şıklık veriyor. Ayrıca eve yoga, pilates, meditasyon veya spor gibi uygulamaları aktif olarak yapıyorsanız seçiminiz tayttan yana olmalı. Vücudunuzu sarması ve rahat hareket ettirmesi açısından önem taşıyor.

Kapri

Diz altında biten pantolonlara halk arasında kapri deniyor. Genellikle ev kombini için bahar aylarında pijama altı olarak kullanılıyor. Outdoor giyimde erkekler sıkça kullanırken kadınlar da şalvar şeklinde giyiyor.

Bu pandemi döneminde gittikçe artan online toplantılar beraberinde toplantı kombinini de getirdi. Kapri de tam da noktada kurtarıcı oldu. Günlük yaşantımızdaki işlevinin dışında bir başka işlev kazandı. Online toplantı kombinlerinin ayrılmaz bir parçası oldu. Kapri artık hem basic tişörtlerle hem de iş formuna uygun üstlerle kullanılıyor.

Diğer Parçalar

Ev kombini terlik ve panduf gibi yardımcı elemanlarla tamamlanıyor. Ev kombini onlarsız olmuyor.

Güncellenme Tarihi: 10 Tem, 2020
whatsapp iletişim