Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Gömlek Elbise

Son Yılların Gözde Ürünü Gömlek Elbise

Ülkemizde moda, sürekli bir şekilde değişen, üretilen her yeni ürünle birlikte bambaşka bir tasarıma sahip olan giyim ürünlerinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Modayı takip ederek bu şekilde giyinmeye özen gösteren bayanların son yıllarda en çok tercih ettiği ürünlerden birisi de gömlek elbise ürünleri olmaktadır. Gömlek kullanımı ayrı bir noktada elbise kullanımı ayrı bir noktada tercih edilen giyim ürünleri olmakla birlikte yeni bir tasarım ile üretilen bu ürünler gömlek ve elbise kavramlarını birleştirmektedir. Ürünü bir gömlek gibi normal şekilde giydikten sonra ön tarafında bulunan düğmeler veya kemer gibi ayrıntılar sayesinde kapatarak aynen bir elbise gibi giyebiliyorsunuz.

Ürün, birçok farklı renk tasarımı ile birlikte istenilen boy özelliklerine göre üretilmiş olarak farklı kumaş yapıları ile birlikte birçok farklı tasarıma da sahiptir. Firmamız üzerinden istediğiniz şekilde tercih edeceğiniz ürünlerde boyunuza ve bedeninize uygun bir şekilde seçim gerçekleştirebilir ve stoklarımızda yer alan gömlek elbise ürünlerini satın alabilirsiniz. Firmamız satın aldığınız ürünleri en kısa sürede kargo ile adresinize ulaştırmaktadır.

Gömlek Elbise Ürünlerinde Onlarca Farklı Model

Firmamız üzerinden alışveriş gerçekleştirirken yeni tasarımlara sahip olarak birçok farklı ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürünler arasında son yıllarda birçok bayan tarafından özellikle tercih edilen gömlek elbise ürünleri firmamızın satışını çok yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği ürünler arasındadır. Sitemiz üzerinden belirli bir kategori altında satışa sunulmuş olan bu ürünler, farklı modelleri ile birlikte özel bir kullanım alanı oluşturmaktadır. Ürünler arasında tercih edebileceğiniz farklı model tasarımları için;

  • Arka kısmı uzun şekilde tasarlanmış,
  • Atlas kumaş ile tasarım yapılmış,
  • Ekose desen ile üretilmiş,
  • Düğmeli bir şekilde uzun tasarıma sahip,
  • Triko ile birleştirilerek yumoş gömlek şeklinde üretilmiş
  • Ve belden kemerli olarak üretilmiş elbise modellerini tercih edebilirsiniz.


Tercih ettiğiniz tüm tasarımlarda firmamız tarafından sitemiz üzerinde gerçekleştirilen satışlar kapsamında boyut seçenekleri belirtilmiş olmakla birlikte ürünler small, medium ve large gibi farklı bedenler ile stoklu bir şekilde satışa sunulmaktadır. Firma olarak ürünlerimizi web sitemiz gibi sosyal medya ortamlarında da paylaşarak satış işlemlerinizi web sitemiz üzerinden gerçekleştiriyor ve nitelikli bir hizmet veriyoruz.

En Estetik Ve Ayrıcalıklı Gömlek Elbise Ürünlerini Nasıl Alabilirsiniz?

Firmamız üzerinden online bir şekilde alışveriş gerçekleştirmek için web sitemizi tercih ettiğinizde web sitemizin farklı kategorilerinde yer alan gömlek elbise ürünlerini seçerek beden, boy ve renk seçimlerini gerçekleştirdikten sonra ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Sepete eklediğiniz ürünler için sizden talep edilen kargo ve fatura bilgilerini girdikten sonra üyelik sözleşmesini kabul ederek sipariş işlemlerini gerçekleştirebilir ve ödeme sayfasına geçiş yapabilirsiniz. Ürünlerimizde ödeme işlemleri için sağlanan avantajlar arasında birçok farklı bankanın kredi kartı için 2, 3, 6, 9 ve 12 gibi taksit tutarları ile alışveriş yapabilmeniz mümkündür.

Firmamız gizlilik politikası sayesinde bütün ödeme bilgilerinizi ve üyelik bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklarken sertifikalı ve onaylı bir şekilde satış işlemleri gerçekleştirilmektedir. Ülke genelinde binlerce farklı müşterimiz tarafından güncel bir şekilde sunulmakta olan gömlek tasarımı ile üretilmiş elbiseler gibi birçok farklı ürün kaliteli ve güvenli bir şekilde satın alınmaktadır.

Güncellenme Tarihi: 09 Haz, 2020
whatsapp iletişim