Yeni Yıla Özel Ücretsiz Kargo!

Omuz Çanta Nerelerde Kullanılır

Günlük hayatımızda olmazsa olmaz çantaları kombinlemek zor gibi gözüküyor. Ancak doğru kullanımı öğrendikten sonra bu durumun üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Omuz çantasının hangi ayakkabıyla takılacağını, sırt çantasının hangi koşullarda kullanılacağını bilindikten sonra şıklığı yakalamanız kaçınılmaz olur. Omuz çantası sanıldığının aksine zamansız ve mekansız kullanılabilir.

İş Görüşmesinde

İş görüşmesinde kılık kıyafet, duruş, oturuş, mimik başta olmak üzere A’dan Z’ye kontrol edilir. Dışarıya verdiğiniz ilk izlenimi omuz çantayla tamamlayın. Omuz çanta, kol çantası veya sırt çantası kadar büyük olmaz. Dolayısıyla içine sınırlı malzeme konur, gereksiz şeyler yük edilmez. Dışarıyla daha sade ve net bir imaj verir.

Şıklık Yarışına Katılırken

Davetlerde adeta şıklık yarışına girilir. Siz de bu yarışa elbisenizle uyumlu omuz çantası ile katılın. Genelde siyah mini elbise tercih edilir. Davetlere siyah elbiseyle gitmek yazısız kural değil elbet. Renkli elbiselerle birlikte farklı modellerde omuz çantası takılır. Şıklık sadece klasik renk uyumuyla değil, zıt renklerin birleşimiyle de elde edilir.

Günlük Rutin İçin

Özellikle yaz mevsiminde sıcaklar bastırdığında temel şeyler dışında hiçbir şeyin taşınmadığı zamanlarda omuz çanta kullanılır. Spor ayakkabı, topuklu ayakkabı, babet ve terlik gibi akla gelebilecek bütün ayakkabı çeşitleriyle kolayca uyum sağlar.

Spor Elbise

Hem şık hem rahat olmanın bir çeşidi de spor elbisedir. Omuz çantası spor elbise ile kullanıldığı zaman farklı bir görüntü verir. Bahar ve yaz aylarında sıkça tercih edilen bu kombin omuz çantasının ne kadar kullanışlı olduğunun kanıtıdır.

Kovboy Çizme

Sıra dışı olmak stil sahibi olmanın bir parçasıdır. Doğru kullanıldığında stilde harika bir parça olan kovboy çizmeleriyle de omuz çantası bütün oluşturur. Etek, pantolon sıkça kullanılırken salaş bir tarz için uzun hırka ile kombin oluşturulur.

Spor Bot

Omuz çantası en çok yazın iş görse de kışın spor botların öne çıkmasını sağlar. Kot pantolon yerine farklı renkte pantolonlarla omuz çantasının birleştirilmesi kışın bile şık gösterir.

Kendi tarzını yaratanlar için giyinmek konusunda kural yoktur. Her kombinde yeni kural oluşturanlar için tayt ve omuz çantası fark yaratır.

Güncellenme Tarihi: 15 Haz, 2020
whatsapp iletişim